Installasjon av PTF'er

PTF'er eller Program Temporary Fix som det står for, er rettelser som IBM utfører fortløpende til operativsystemet og lisensierte programmer. Selv om systemet ditt opererer stabilt i dag, kan det hende at du en dag tar i bruk en ny funksjon i forbindelse med av applikasjonene dine, og da er det trygt å vite at man har oppdaterte PTF'er på systemet, som forebyggende tiltak, hvorfor vente på potensielle problemer når du kan unngå de. Vi anbefaler at du installerer en kumulativ PTF pakke, samt samtlige gruppeptf'er minimum en gang i året, men ideelt sett en gang i halvåret.  Er du usikker på hvor gamle PTF'er du har på systemet ditt, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg.

Vi har dyktige konsulenter med lang erfaring i å installere fixpakkene fra IBM. De krever et dedikert system, så dette er en jobb som man typisk legger til en helg. Normalt tar dette fra 3-6 timer, inklusive forberedelser.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og mer informasjon Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..