IBM i Tips - Access for Windows Servicepacks

PTF’er for IBM I Access for Windows

 

Er det lenge siden du har lagt inn fixer for iSeries klienten din? Da er det kanskje på tide og hente ned og installere den nyeste servicepacken for IBM i Access for Windows. Dersom det er lenge siden du var inne på nettsiden for IBM i Access for Windows fixer, vil du se at dersom du ønsker å laste ned 7.1 service packs etter 2 april 2012, eller 6.1 servicepacks etter juni 2009, må du første installere en fix fra Microsoft.

 

Det sjekkes at du har denne MS fixen installert når du installerer IBM I Access for Windows, så det finnes ingen snarvei her, den må lastes ned og installeres, det tar kun noen få minutter.


Vær oppmerksom på at det finnes forskjellige versjoner av denne Microsoft fixen, avhengig av om du har en 32 eller 64 bits PC. Dersom du har en 64 bits, så må du laste ned og installere begge versjonene, da IBM i Access for Windows kjører både 32 og 64 bit exe filer på en 64 bits PC.

Du kan laste ned Microsoft sin fix her.  IBM's nettside for Access for Windows servicepacks finner du her.

 

Etter at fixen fra Microsoft er installert, kan du hente ned og installere den siste servicepacken for Ibm I Access for Windows. Husk på at selv om du kjører en 64 bits versjon av Windows 7, så er det 32 bits versjonen av servicepacken du skal laste ned. 64 bits versjonen er kun for AMD 64 bits og Intel 64-bit Xeon prosessorer, alle andre skal laste ned 32-bits versjonen.